Onze Aanpak

Binnen Team Intrinsic zetten we ons in voor de verbetering van fundamentele basisvaardigheden, met name op het gebied van taal en rekenen, binnen het basisonderwijs. We begrijpen dat deze vaardigheden de kern vormen van een solide academische basis en dat ze de sleutel zijn tot succes op lange termijn. Ons doel is om leerlingen te voorzien van de tools en vaardigheden die ze nodig hebben om zelfverzekerd en competent te zijn in taal en rekenen, wat hen zal helpen bij hun verdere onderwijs en toekomstige carrières.

Onze Aanpak:

  1. Doelgericht Curriculum: We hebben een zorgvuldig samengesteld curriculum ontwikkeld dat zich richt op de specifieke behoeften en leeftijdsniveaus van leerlingen in het basisonderwijs. Onze lessen en activiteiten zijn ontworpen om te voldoen aan de leerdoelen en normen die nodig zijn voor taal- en rekenvaardigheden.
  2. Interactieve en Betekenisvolle Leerervaringen: We geloven in een hands-on en betrokken aanpak om leren leuk en boeiend te maken. Onze lessen omvatten interactieve activiteiten, games en praktische oefeningen die leerlingen actief betrekken bij het leerproces.
  3. Individuele Ondersteuning: We herkennen dat elk kind uniek is en zijn eigen tempo heeft. Onze docenten bieden individuele ondersteuning aan leerlingen die extra hulp nodig hebben om te zorgen dat niemand achterblijft.

Onze Diensten:

  1. Taalleren: We bieden gestructureerde lessen die zich richten op lezen, schrijven, luisteren en spreken. Dit omvat het ontwikkelen van woordenschat, begrip van grammatica en het vermogen om gedachten effectief te communiceren.
  2. Rekenvaardigheden: Onze rekenlessen bestrijken essentiële concepten zoals getalbegrip, optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen en probleemoplossing. We moedigen het begrijpen van wiskundige concepten aan boven het uit het hoofd leren van formules.

Onze Impact:

  1. Leerprestaties: Door het verbeteren van taal- en rekenvaardigheden kunnen leerlingen betere academische prestaties behalen in alle vakken.
  2. Zelfvertrouwen: Succes in taal en rekenen draagt bij aan het zelfvertrouwen van leerlingen en moedigt hen aan om uitdagingen aan te gaan.
  3. Lange Termijn Succes: Een sterke basis in taal en rekenen bereidt leerlingen voor op succes in hogere niveaus van onderwijs en op toekomstige carrières.

Bij Team Intrinsic zijn we vastbesloten om bij te dragen aan de groei van leerlingen door middel van solide basisvaardigheden op het gebied van taal en rekenen. We streven ernaar om een blijvende impact te creëren die verder reikt dan het klaslokaal en bijdraagt aan de vorming van sterke individuen en gemeenschappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan