Onze Diensten

Team Intrinsic is een erkend expert op het gebied van onderwijs en advies. Scholen kunnen vertrouwen op onze uitgebreide dienstverlening, die onder andere detachering van onderwijsprofessionals en projectinvulling omvat. Onze doelstellingen variëren van het versterken van basisvaardigheden tot het aanpakken van leerachterstanden. Bovendien bieden we coachingstrajecten aan voor leerkrachten, vooral voor degenen die nieuw zijn in het vak, en implementatietrajecten voor nieuwe onderwijsmethoden.

Onze Diensten:

  1. Detachering van Onderwijsprofessionals: Scholen kunnen bij ons terecht voor ervaren en gekwalificeerde onderwijsprofessionals die aan hun specifieke behoeften voldoen. We helpen bij het vinden van de juiste mensen om onderwijskwaliteit en leerervaring te verbeteren.
  2. Projectinvulling: Onze expertise strekt zich uit tot het implementeren van projecten die gericht zijn op het versterken van basisvaardigheden, het wegwerken van leerachterstanden en het bevorderen van holistische educatieve groei.
  3. Coaching voor Leerkrachten: We bieden coachingstrajecten aan voor leerkrachten, vooral voor diegenen die aan het begin van hun carrière staan. Ons doel is om hen te ondersteunen bij professionele ontwikkeling en te zorgen voor effectieve lesgeefmethoden.
  4. Implementatie van Onderwijsmethodes: Onze implementatietrajecten helpen scholen bij het succesvol invoeren van nieuwe onderwijsmethoden. We bieden begeleiding, training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat de nieuwe aanpak effectief wordt geïntegreerd.

Onze Missie:

Onze missie is om onderwijsinstellingen te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen en het verbeteren van de algehele leerervaring. Door onze deskundigheid op het gebied van onderwijs en advies kunnen we scholen voorzien van oplossingen die zijn afgestemd op hun unieke behoeften.

Onze Visie:

We streven ernaar om onderwijs te transformeren en te verbeteren door middel van hoogwaardige diensten en advies. Onze focus ligt op het leveren van duurzame resultaten die een positieve impact hebben op leerlingen, leerkrachten en onderwijsinstellingen als geheel.

Kortom: Team Intrinsic is toegewijd aan het bieden van uitgebreide onderwijs- en adviesdiensten aan scholen. Ons doel is om het onderwijslandschap te verrijken door middel van onderwijsprofessionals, projecten, coaching en implementatie van innovatieve onderwijsmethoden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan